Data Nazorg

Digitale herinneringen van uw dierbare, wij verzorgen alles.

Diensten en digitale nazorg

Diensten en digitale nazorg

Toegang krijgen tot bestanden van uw nabestaande.

Vaak zijn apparaten beveiligd met een wachtwoord waardoor u moeilijk bij de gegevens komt die u nodig heeft of graag wilt hebben. Om deze onnodige stress van u over te nemen heeft u wellicht meer tijd voor hetgene wat wel belangrijk is in deze moeilijke tijd. Wij bieden verschillende diensten aan voor de apparaten of icloud waar de gegevens zijn opgeslagen.

Het behouden van digitale data.

De multimedia staan vol met foto’s, video’s, berichten, muziek, etc. Wij begrijpen dat u liever alle data op een opslag apparaat naar eigen keuze heeft. Dan kunt u snel en simpel weer bij de data die u graag wilt zien en/of horen. 

Toegang krijgen tot dierbare herinneringen.

Vaak zit er een toegangscode op apparatuur waardoor u geen toegang heeft. Wij zorgen ervoor dat uw dierbare foto's, documenten, films, audio bestanden weer bij u terecht komen.

Analoge data omzetten naar digitaal.

Wellicht worden tijdens het zoeken/opruimen analoge data gevonden zoals video banden, casettebaandjes, cd’s, dvd’s, dagboeken, etc. Uiteraard wilt u deze zo opslaan dat ze niet verloren gaan. Wij kunnen deze memoria voor u omzetten naar een digitaal opslag apparaat zoals een usb-stick of een ander apparaat naar keuze.

Diensten en abonnementen opzeggen.

Diensten en abonnementen digitaal of niet, kunnen wij voor u opzeggen of doorzetten en zorgen dat u toegang krijgt tot alle sociale media van uw overleden dierbare. Zoals bijvoorbeeld facebook, instagram, twitter, de krant, tijdschriften, etc. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we verschillende pakketten, maar elk persoon is uniek. Graag staan we u persoonlijk  te woord om u advies te geven over de digitale nazorg. 

PC beveiliging, computer beveiliging, tablet beveiliging, telefoon beveiliging, wij zorgen dat uw herinneringen niet verloren gaan.

Elke dierbare herinnering die opgeslagen is in opslagmedia is vaak beveiligd met een wachtwoord. Wij halen die herrinneringen voor u terug, en geven u deze op een opslag naar keuze, zoals een usb-stick, externe harde schijf, dvd, in de cloud, etc.

Voorkom onverwachte hoge kosten voor u of uw nabestaanden.

Data Nazorg heeft een uniek middel om hoge kosten te voorkomen voor uzelf of uw naasten, verschillende abbonnementen hebben wij voor u samengesteld. ​Elke situatie is anders, graag adviseren wij u over welk abbonnement het beste bij u past.


Bel ons:(+31) 06-53804244

Wat kunnen wij voor u doen:


  • Toegang krijgen tot bestanden van uw nabestaande.
  • Het behouden van digitale data.
  • Analoge data omzetten naar digitaal.
  • ​Diensten en abonnementen opzeggen.
  • Toegang verkrijgen tot de bestanden in een laptop.
  • Toegang verkrijgen tot de bestanden in een smartphone
  • Toegang verkrijgen tot bestanden in een tablet.
  • ​Toegang verkrijgen tot bestanden in een PC.​​​​

Vraag vrijblijvend advies aan, wij staan voor u klaar!

Uw problemen, onze zorg.

of bel ons: (+31) 06-53804244

Copyright 2018 - Data Nazorg

Disclaimer - Contact

>